Willemijn van Buiten

Wie ben ik?

Ik ben Willemijn van Buiten, 41 jaar, getrouwd met Sander en moeder van Noah-Sem en Iselynn. Met ons gezin wonen wij in de binnenstad van Amersfoort. Ik dacht dat ik het allemaal goed voor elkaar had; een mooi salaris, auto en laptop van de zaak, zogenaamde zekerheid vanwege een vast contract, maar ik merkte dat ik steeds minder plezier kreeg in mijn werk. Ik volgde mijn hart en waagde de sprong. Nu bijna 11 jaar later heb ik samen met Sander het bedrijf overgenomen van mijn schoonouders en ben ik bezig met het opzetten van een nieuw concept binnen de modebranche gebasseerd op mijn visie Beyoutiefull # durf jezelf te laten zien!’

Ontdek...

Naamloos-1

Lees het verhaal vanSabine

Mijn Personalia heet Sabine. Sabine is een vrouw met doorzettingsvermogen, doet sterk aan zelfreflectie, is een echte doorzetter. Gaat er vanuit dat zij zelf verantwoordelijk is voor haar eigen kansen. Is leergierig en vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen…. 

Wat Sabine lastig vind is om voor zichzelf te kiezen en daarmee haar dromen te durven najagen. Dit omdat ze als voorbeeld kreeg om vanuit zekerheid en bekende situaties haar keuzes te maken. Is geneigd om te gaan doen waar de verwachting ligt en hierdoor niet haar eigen leven leidt. Op zoek naar perfectie omdat ze denkt dat ze moet voldoen aan het perfecte plaatje om succesvol te zijn….

DSA01096-min

Mijn missie
& Visie

Mijn missie is om vrouwen te laten ervaren hoe mooi ze zijn. Hoe door je eigen stylist te worden! Want tuurlijk is het fijn als een stylist met je meedenkt vanuit een deskundig oogpunt maar uiteindelijk vind ik dat kennis jou de handvaten moet geven om de beste versie van jezelf te laten zien!

willemijnvanbuiten4
willemijnvanbuiten3

Tijdens het volgen van de opleiding merkte ik aan mezelf dat ik me begon te irriteren Bij mij meestal een teken dat ik mijn eigen visie aan het bepalen ben Zo kreeg ik vanuit het kleuradvies het advies om meer rood te dragen want deze kleur staat mij zo mooi. Rood vind ik een prachtige kleur maar als ik het zelf aan heb voel ik me er helemaal niet prettig in. Ook moest ik de aandacht leggen op mijn slanke benen… Slanke benen?? Ik geinde altijd over mijn benen en dan zou ik daar nu de aandacht op gaan leggen. Oh nee aan me nooit niet. Ah fijn de opleiding heb ik keurig afgerond maar tegelijkertijd ontstond mijn visie Be-You-Tie-Full.

Want ik geloof dat iedere vrouw mooi is om wie ze is en het klopt dat bepaalde kleuren nou eenmaal beter op de huid werken dan andere kleuren maar ik ben er ook van overtuigd dat een advies nooit mag beperken maar je moet verrijken. Vertrouw op jezelf en durf je zelf te laten zien!

Petra Creutzberg
Lees verder
Willemijn kleedt mij nu een paar jaar en wat een verademing is dat. Ze weet precies wat ik leuk vindt en wat mij staat. Zonder het heel erg te benoemen welke kleur en vorm bij mij past, pakt ze altijd het juiste. Ik krijg deskundig advies op een zeer persoonlijke wijze. Als ik ga bij Willemijn ga shoppen slaag ik altijd. En wat ik koop past vervolgens ook weer bij de rest van mijn garderobe. Waardoor ik nu eindeloos kan combineren. Willemijn weet namelijk inmiddels beter wat er in mijn kast hangt dan ikzelf. Dus tijdens een afspraak zegt ze dan bijv: oh deze kan je ook combineren met die ene broek, of dat is leuk over die jurk .. enz. Ik vind het ook altijd zo fijn bij hun in de winkel, Arthur&Willemijn stores. Ik ga er altijd blij vandaan. Ze weten zo’n ontzettend fijne sfeer neer te zetten. Kop koffie of thee erbij, gezellig kletsen, lekker van alles passen. Ik kan er compleet mezelf zijn.
Jet Levi
Lees verder
Ik ben een fan van Arthur & Willemijn! Waarom? Zo'n 5 jaar geleden zat ik behoorlijk vast in mijn leven. Na mijn scheiding was ik mezelf opnieuw aan het uitvinden. Op aangeven van een collega ben ik naar Arthur & Willemijn gegaan voor een identity styling. En daar ben ik met Willemijn en haar team op zoek gegaan naar mijn nieuwe ik. Met een paar nieuwe setjes waarmee ik talloze leuke combinaties kon maken, kreeg mijn zelfvertrouwen letterlijk een boost en dat zorgde voor een kickstart om mijn leven weer een beetje op de rit te krijgen. En... voor het eerst in mijn leven werd het kopen van nieuwe kleding een feest (in plaats van een noodzakelijk kwaad). Willemijn heeft de gave om zich in jou te verplaatsen. Ze vertaalt jouw kledingstijl en -voorkeuren spot-on in nieuwe setjes en verrassende combinaties, óók met kleding die je al in je kast hebt hangen. En nog leuker...maak je van te voren een afspraak, dan heeft ze al de moeite genomen om een paar dingen apart te hangen, in de juiste maat! Daarbij kiest zij vaak voor items die ik zelf nooit uit het rek gehaald zou hebben, maar die superleuk blijken te zijn als je ze aanhebt. En al die moeite met zichtbaar plezier en geheel vrijblijvend. En ongeacht of ik iets koop, ik ga altijd met een glimlach (maar meestal ook met een goed gevulde tas 😉) weer de deur uit. Zoals gezegd, ik ben een fan! Jet Levi (alias Jetje 2.0)
Hester Miedema
Lees verder
“Ik had altijd slechte ervaringen met fashion boxen, toen probeerde ik het bij Arthur & Willemijn. Daar werd ik met open armen ontvangen en kreeg ik een fashion box met prachtige items. Nu is Willemijn mijn vaste styliste en doet zij mijn personal styling.”
Galit
Lees verder
Al jaren shop ik graag bij arthur en willemijn. Afgezien dat de collectie altijd prachtig is, kijkt Willemijn naar mijn smaak. Iets wat ik heel fijn vind, want kleding die leuk bij een ander staat, wil natuurlijk niet zeggen dat het even leuk staat bij mij. Een kilootje eraf, een kilootje erbij, zwanger, niet zwanger, voor willemijn is het belangrijk dat je je prettig voelt bij wat je aanhebt en wat je hierbij uitstraalt.  De tas gaat daarom altijd mee  naar huis met kleding waarvan ik weet dat het MIJN persoonlijke smaak is en zal daarom nooit met prijskaartje in de kast blijven hangen. Liefs Galit
Previous
Next