Willemijn van Buiten

Inspiratie & Trends

Om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen de retail bezoeken we regelmatig beurzen, volgen we trendseminars en doen we citytrips. Op social media kun je mij volgen en neem ik je mee op reis. Hier laat ik zien hoe ik de trends vertaal naar mijn eigen stijl. Ook vind ik het erg leuk om te weten hoe jullie naar bepaalde trends kijken. Daarnaast schrijf ik maandelijks een nieuwsbrief over alles wat mij opvalt, maar kom je ook meer te weten over alle merken en hebben wij regelmatig leuke prijzen die je kunt winnen! Vind je het leuk om mij te volgen klik dan hier om je in te schrijven en ontvang…

Tips

trends, werk, reizen

B&B Boulevard Leopold

Deze B&B in het prachtige Antwerpen moet je een keer bezocht hebben waarom?….

Roji Antwerpen

De meest heerlijke sushi van heel Antwerpen.  Met zowel een aparte locatie binnen als buiten voor de verschillende seizoenen.

Huize Koempoelan

Nadat Arthur en Willemijn het bedrijf hebben overgedragen aan Sander en mij zijn ze hun eigen B&B gestart!

De B&B wordt omgeven door bos, heide, akkers, zandverstuivingen en is dicht bij de randmeren. Met twee sfeervolle kamers gemaakt in hun huis om ook jou te laten genieten van deze unieke plek in midden Nederland, is dit zeker een plek waar je geweest moet zijn.

Boutique Hotel

Wij geloven erin dat iedereen mooi is om wie zij is en met onze winkels hebben wij deze vertaling weten te maken. Met deze Boutique Hotel willen we een stapje verder gaan.  Hoe mooi is om dit te doen vanuit onze Beyoutiefull visie. Onze gasten laten ervaren hoe bijzonder je bent. Met onze jarenlange ervaring op service gebied  vanuit onze winkels en Willemijn haar achtergrond in de hotellerie zijn wij ervan overtuigd dat dit een mooie aanvulling is voor de Kamp en de stad Amersfoort.

Mijn favoriete boeken

willemijnvanbuiten15

Ze zeggen wel eens dat mijn werk bijna psychologie is en dat is nou net wat het voor mij zo leuk maakt.

Uiteraard hou ik mij bezig met de ontwikkelingen en trends binnen het vak. Ik vind het mijn taak om onze klanten hierin mee te nemen en ze te helpen nadenken hoe ze de vertaling kunnen maken naar hun eigen stijl.

Wel ben ik van mening dat kleding zoveel verder gaat. Ik denk dat iedereen het wel kent, zo’n intern stemmetje dat je weerhoudt om dingen te dragen die jij eigenlijk wel zou willen dragen. Vandaar dat mijn interesse in boeken wellicht op een gebied ligt dat niet direct vanzelfsprekend zou zijn. Het zijn boeken die mij geïnspireerd hebben om te zijn wie ik nu ben en mij geholpen hebben in het maken van keuzes.