Willemijn van Buiten

LOCATIE VERHUUR

Naast de kamers die wij verhuren bieden wij ook een unieke verhuur locatie aan, gelegen in Soest. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren of een zakelijk evenement wilt organiseren, de locatie is ideaal te gebruiken! Wij streven ernaar om met onze klanten mee te denken en de perfecte setting te creëren voor elk type bijeenkomst. Hieronder kun je de foto’s van de locatie bekijken. Bij vragen, neem gerust contact op!

lOCATIE: soest

Deze locatie is de zolder van onze winkel Arthur&Willemijn in Soest en ook meteen ons kantoor. De zolder is een ruime ruimte met een keuken, tafels, stoelen, banken en verschillende hoekjes.

Meetings, presentaties, zakelijke events of privégelegenheid. Deze zolder is tot alles om te bouwen. Bekijk hier rechts de sfeerbeelden van de zolder. (Door de foto aan te klikken worden ze groter). Hier zie je ook de verschillende opstellingen van de tafels, stoelen, banken en hoekjes die op onze zolder mogelijk zijn. 

We denken graag met je mee en helpen je natuurlijk waar nodig. Ben je enthousiast, wil je de offerte ontvangen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.

 

Reserveer hier​

Boek nu bij ons de kamer en geniet van moderne comfort op een fantastische locatie. Of je nu alleen of samen voor zaken of ontspanning komt, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou. Reserveer vandaag nog en ontdek de mooiste bezienswaardigheden en gezellige restaurants in de prachtige stad Amersfoort. 
Willemijn & Sander zullen voor je klaar staan en je verblijf onvergetelijk te maken. Twijfel niet langer en boek nu jouw kamer op booking.com of klik op de knop hier links.

Hopelijk spreken we je snel!