Willemijn van Buiten

STADSGIDS

Ontdek de beste plekken in onze prachtige stad! Of je nu een lokale bewoner bent die op zoek is naar nieuwe favorieten of een reiziger die alles uit zijn bezoek wil halen, wij zijn er om je een advies te geven. Met eerlijk meningen, insider tips en persoonlijke favorieten in de hoop dat je de best mogelijke ervaring hebt tijdens je bezoek aan Saya Boutique Hotel. We delen niet alleen onze persoonlijke favorieten, maar we staan ook open voor suggesties van onze bezoekers. Dus als je een geweldige plek hebt ontdekt die je met anderen wilt delen, laat het ons weten!

Naast onze favorieten kan je ook de UITagenda van Amersfoort bekijken voor unieke en actuele beleveningen. Klik op de knop om de agenda te bekijken! 

Klik op een andere selectie die jij graag wilt bekijken, of bekijk ‘lunch’ door naar beneden te scrollen.

LUNCH

Dikke dirck

Zin om lekker een hapje te eten met de kids? Dan is Dikke Dirck in Amersfoort de perfecte plek! Bourgondisch en kindvriendelijk genieten doe je bij Dikke Dirck. In het restaurant kijk je je ogen uit! Er is zoveel te zien. Voor de kids is er een fantastische speelhoek. 

MADONNA

Madonna is een gezellig restaurant met een terras aan de Amersfoortse grachten. Je eet bij Madonna puur en gezond met een knipoog naar Italie. Veel (to share) gerechten worden gemaakt in een grote houtoven. Het perfecte adres voor een lekker broodje of vers gemaakte pizza.

Alberts

Alberts is een reastaurant met een eigen karakter. Zij zitten in een van de mooiste monumentalen panden van de binnenstad op de Hof. Als het mooi weer is, dan is dit de perfecte plek om in het zonnetje op het terras van een heerlijke lunch te genieten. 

Reserveer hier​

Boek nu bij ons de kamer en geniet van moderne comfort op een fantastische locatie. Of je nu alleen of samen voor zaken of ontspanning komt, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou. Reserveer vandaag nog en ontdek de mooiste bezienswaardigheden en gezellige restaurants in de prachtige stad Amersfoort. 
Willemijn & Sander zullen voor je klaar staan en je verblijf onvergetelijk te maken. Twijfel niet langer en boek nu jouw kamer op booking.com of klik op de knop hier links.

Hopelijk spreken we je snel!