Willemijn van Buiten

over saya

Saya Boutique Hotel is geopend op 01-03-2022

Amersfoort is een eeuwenoude stad met een bijzonder sfeervol en historische centrum waar je heerlijk kunt winkelen, eten en een grote verscheidenheid aan cultuur. Het Beyoutiefull Boutique hotel heerlijk als uitvalsbasis ondanks dat het midden in het centrum van Amersfoort ligt alle rust ervaart met het uitzicht op een groene tuin. Boutique Hotel is een populaire term voor een hotel dat een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer heeft en vaak niet behoort tot een hotelketen. Saya Boutique Hotel wordt gekenmerkt door een eigen, persoonlijke stijl en accommodatie. Graag stellen we ons voor aan je! 

sANDER &
wILLEMIJN

Wij zijn Sander & Willemijn je Personal Host en boven buren voor je verblijf in ons Saya Boutique Hotel. We kennen elkaar van de middelbare school en tien jaar later kwamen we elkaar weer tegen in de stad. Nu wonen we samen op de Kamp in Amersfoort met onze kinderen Noah Sem en Iselynn.

Sinds maart 2022 hebben wij Saya Boutique Hotel geopend. Beide halen we veel energie uit het persoonlijk contact met de klant. We helpen daarom ook graag als er hulp of advies gevraagd wordt aan ons!

Samen hebben wij ook het familiebedrijf Arthur&Willemijn, dit hebben we overgenomen van de ouders van Sander. Hieronder kun je meer over het bedrijf Arthur&Willemijn lezen. 

ARTHUR &
WILLEMIJN

Arthur&Willemijn is al bijna veertig jaar een bekende modeketen met een bijzondere merkenmix. Een collectie die met zorg is samengesteld. Zodat jij met jouw kledingkeuze kan laten zien wie je bent. Wij vinden dat elke vrouw mooi is, precies zoals zij is. Ons doel is om dat jou zelf te laten ervaren. Dat doen wij door onze unieke èn gratis service Identity Styling: een persoonlijk advies op het gebied van kleur, pasvorm en stijl door onze professionele stylisten. Inmiddels bestaat Arthur & Willemijn uit 5 winkels en een webshop, ondersteund door een levendig hoofdkantoor. Maar aan de visie is niets veranderd ten opzichte van hoe de naamgevers zijn gestart: vrouwen laten zien hoe mooi en uniek zij zijn met een merkenmix van meer dan 25 merken

Onze services
Om onze aandacht optimaal op jou te kunnen richten geven we de voorkeur aan individueel advies, waarbij het fijn is als je van tevoren een afspraak maakt. Want waarom zou je wel een afspraak maken bij de kapper, maar niet bij je favoriete stylist? Daarnaast is het ook mogelijk om in groepsverband een workshop te volgen, bijvoorbeeld met vriendinnen of collega’s.
Wij adviseren je graag, zodat jij met jouw kledingstijl kunt laten zien wie je bent. Wij geloven namelijk dat je pas echt gaat stralen als je je prettig voelt in de kleding die je draagt. Daarom zijn alle services van Arthur & Willemijn kosteloos.

Reserveer hier​

Boek nu bij ons de kamer en geniet van moderne comfort op een fantastische locatie. Of je nu alleen of samen voor zaken of ontspanning komt, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou. Reserveer vandaag nog en ontdek de mooiste bezienswaardigheden en gezellige restaurants in de prachtige stad Amersfoort. 
Willemijn & Sander zullen voor je klaar staan en je verblijf onvergetelijk te maken. Twijfel niet langer en boek nu jouw kamer op booking.com of klik op de knop hier links.

Hopelijk spreken we je snel!