Willemijn van Buiten

STADSGIDS

Ontdek de beste plekken in onze prachtige stad! Of je nu een lokale bewoner bent die op zoek is naar nieuwe favorieten of een reiziger die alles uit zijn bezoek wil halen, wij zijn er om je een advies te geven. Met eerlijk meningen, insider tips en persoonlijke favorieten in de hoop dat je de best mogelijke ervaring hebt tijdens je bezoek aan Saya Boutique Hotel. We delen niet alleen onze persoonlijke favorieten, maar we staan ook open voor suggesties van onze bezoekers. Dus als je een geweldige plek hebt ontdekt die je met anderen wilt delen, laat het ons weten!

Naast onze favorieten kan je ook de UITagenda van Amersfoort bekijken voor unieke en actuele beleveningen. Klik op de knop om de agenda te bekijken! 

Klik op een andere selectie die jij graag wilt bekijken, of bekijk ‘activiteiten’ door naar beneden te scrollen.

ACTIVITEITEN

Stadspark

Elisabeth Groen is een uniek stadspark in vele opzichten. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met bewoners die het park ook beheren. In het park mag niet gefietst worden. Ga daarom bij voorkeur lopend of parkeer je fiets tegen een van de houten fietspalen rondom het parkhuis. 

EEMLIJN

Wil je overdag genieten van de natuur dan kan je bij de koppelpoort op de Eemlijn stappen. Je stapt op en af op een van opstapplaatsen naar keuze. Je fiets kan ook mee op het benedendek. Tijdens de vaart heb je vanaf het boven dek prachtig uitzicht over de Eemvallei. 

MONDRIAAN HUIS

Liever naar een museum? Aan de korte gracht in Amersfoort ligt het Mondriaan huis. Dit is het geboortehuis van Piet Mondriaan en nu een museum. Je kunt hier ontdekken hoe zijn werk geleidelijk veranderde van realistische landschappen tot abstracte composities. 

Reserveer hier​

Boek nu bij ons de kamer en geniet van moderne comfort op een fantastische locatie. Of je nu alleen of samen voor zaken of ontspanning komt, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou. Reserveer vandaag nog en ontdek de mooiste bezienswaardigheden en gezellige restaurants in de prachtige stad Amersfoort. 
Willemijn & Sander zullen voor je klaar staan en je verblijf onvergetelijk te maken. Twijfel niet langer en boek nu jouw kamer op booking.com of klik op de knop hier links.

Hopelijk spreken we je snel!