Willemijn van Buiten

STADSGIDS

Ontdek de beste plekken in onze prachtige stad! Of je nu een lokale bewoner bent die op zoek is naar nieuwe favorieten of een reiziger die alles uit zijn bezoek wil halen, wij zijn er om je een advies te geven. Met eerlijk meningen, insider tips en persoonlijke favorieten in de hoop dat je de best mogelijke ervaring hebt tijdens je bezoek aan Saya Boutique Hotel. We delen niet alleen onze persoonlijke favorieten, maar we staan ook open voor suggesties van onze bezoekers. Dus als je een geweldige plek hebt ontdekt die je met anderen wilt delen, laat het ons weten!

Naast onze favorieten kan je ook de UITagenda van Amersfoort bekijken voor unieke en actuele beleveningen. Klik op de knop om de agenda te bekijken! 

Klik op een andere selectie die jij graag wilt bekijken, of bekijk ‘diner’ door naar beneden te scrollen.

DINER

HOT

HOT (House of Thailand) is een Thais restaurant waar iedereen zich thuis zal voelen. Traditionele Thaise gerechten in een modern jasje, waarbij duurzaamheid een belangrijk ingrediënt is. Veel van de gerechten zijn  afgestemd op vegetarische en veganistische gasten.

MERLOT

Merlot is het restaurant voor levensgenieters! Kom genieten van onze mooie gerechten en meer dan 100 wijnen, in een sfeervolle ambiance. Met een open keuken kan je genieten van een iets wat luxer diner.

TOLLIUS

Bij Restaurant Tollius gaat het om beleving, verrassen, delen en proeven. Deze visie brengt iedere gast in extase. Chef Barry maakt gerechten die hoog op smaak zijn, gedurfd, en daarom keer op keer gasten een smaaksensatie laten beleven.

MONNIKENDAM

In de middeleeuwse waterpoort in het mooie Amersfoort is restaurant De Monnikendam gevestigd. Hier kan je culinair genieten van overheerlijke gerechten en een fantastische sfeer. Er wordt gewerkt met dagelijks verse producten die passen bij het seizoen. Aan te raden voor een luxe diner. 

DOLLE DIVA'S

Gelegen in het centrum van Amersfoort, is meer dan een restaurant! Een over de top eetbar met cocktails en een uitbundig interieur. Kristallen kandelaars hangen aan het plafond en fluwelen banken schreeuwen om cocktails van te drinken. Het is is hysterisch maar zeker een ervaring!

BKK THAI

Een authentieke Thaise keuken. De veelzijdige menu kaart, huisgemaakte cocktails en internationale top wijnen zorgen voor een verrassende avond. In de keuken bereiden de Thaise chefs alle gerechten met uitsluitend verse natuurlijke en zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Reserveer hier​

Boek nu bij ons de kamer en geniet van moderne comfort op een fantastische locatie. Of je nu alleen of samen voor zaken of ontspanning komt, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou. Reserveer vandaag nog en ontdek de mooiste bezienswaardigheden en gezellige restaurants in de prachtige stad Amersfoort. 
Willemijn & Sander zullen voor je klaar staan en je verblijf onvergetelijk te maken. Twijfel niet langer en boek nu jouw kamer op booking.com of klik op de knop hier links.

Hopelijk spreken we je snel!