Willemijn van Buiten

STADSGIDS

Ontdek de beste plekken in onze prachtige stad! Of je nu een lokale bewoner bent die op zoek is naar nieuwe favorieten of een reiziger die alles uit zijn bezoek wil halen, wij zijn er om je een advies te geven. Met eerlijk meningen, insider tips en persoonlijke favorieten in de hoop dat je de best mogelijke ervaring hebt tijdens je bezoek aan Saya Boutique Hotel. We delen niet alleen onze persoonlijke favorieten, maar we staan ook open voor suggesties van onze bezoekers. Dus als je een geweldige plek hebt ontdekt die je met anderen wilt delen, laat het ons weten!

Naast onze favorieten kan je ook de UITagenda van Amersfoort bekijken voor unieke en actuele beleveningen. Klik op de knop om de agenda te bekijken! 

Klik op een andere selectie die jij graag wilt bekijken, of bekijk ‘borrel’ door naar beneden te scrollen.

Borrel

long john

Bij Long John kan je borrelen in een heerlijke stadstuin. Je verwacht het niet achter dit pandje, maar de achtertuin is groot en ligt aan de gracht. Samen met de buren (Boothhill Saloon) delen ze dit ruime borrelterras waar je heel gezellig kan borrelen. 

de dikke koning

Houd je van speciaal biertjes? Bij de Dikke Koning hebben ze meer dan 400 verschillende biertjes. Het personeel kan je helpen om er een uit te zoeken die helemaal bij jou smaak past. 

stadscafe

Heb je zin in een borrel op het terras of in een gezellig cafe? Dan ben je aan het goede adres bij stadscafe, de naam zegt het al. Ze hebben hier een uitgebreide hapjeskaart en diverse bieren, wijnen en cocktails. 

Reserveer hier​

Boek nu bij ons de kamer en geniet van moderne comfort op een fantastische locatie. Of je nu alleen of samen voor zaken of ontspanning komt, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou. Reserveer vandaag nog en ontdek de mooiste bezienswaardigheden en gezellige restaurants in de prachtige stad Amersfoort. 
Willemijn & Sander zullen voor je klaar staan en je verblijf onvergetelijk te maken. Twijfel niet langer en boek nu jouw kamer op booking.com of klik op de knop hier links.

Hopelijk spreken we je snel!