Willemijn van Buiten

STADSGIDS

Ontdek de beste plekken in onze prachtige stad! Of je nu een lokale bewoner bent die op zoek is naar nieuwe favorieten of een reiziger die alles uit zijn bezoek wil halen, wij zijn er om je een advies te geven. Met eerlijk meningen, insider tips en persoonlijke favorieten in de hoop dat je de best mogelijke ervaring hebt tijdens je bezoek aan Saya Boutique Hotel. We delen niet alleen onze persoonlijke favorieten, maar we staan ook open voor suggesties van onze bezoekers. Dus als je een geweldige plek hebt ontdekt die je met anderen wilt delen, laat het ons weten!

Naast onze favorieten kan je ook de UITagenda van Amersfoort bekijken voor unieke en actuele beleveningen. Klik op de knop om de agenda te bekijken! 

Klik op een andere selectie die jij graag wilt bekijken, of bekijk ‘ontbijt’ door naar beneden te scrollen.

Ontbijt

anna's smaakatelier

Bij Anna’s smaakatelier hebben ze heerlijke croissants en brioches. Maar ook voor een taartje met een kop koffie ben je hier aan het juiste adres. Leuk om te wete is dat Anna in 2019 het seizoen van heel Holland bakt won. Anna heeft Turkse roots, dat zie, ruik en proef je!

bijsophie

Bij Sophie kun je terecht voor een uitgebreide kaart met ontbijt en lunch. Plof neer in een van de gezellige huiskamerhoekjes óf zoek (zomers) een plekje op het zonnige terras. Naast de gezellige lunchroom vind je binnen ook een uitgebreide delicatessenwinkel.

broodatelier

Bij het Brood Atelier kun je terecht voor heerlijke ambachtelijke broden. Ook kun je lekker ontbijten, lunchen of een bakje koffie drinken in het prachtige pand in de binnenstad! De broden worden dagelijks vers gebakken.

Reserveer hier​

Boek nu bij ons de kamer en geniet van moderne comfort op een fantastische locatie. Of je nu alleen of samen voor zaken of ontspanning komt, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou. Reserveer vandaag nog en ontdek de mooiste bezienswaardigheden en gezellige restaurants in de prachtige stad Amersfoort. 
Willemijn & Sander zullen voor je klaar staan en je verblijf onvergetelijk te maken. Twijfel niet langer en boek nu jouw kamer op booking.com of klik op de knop hier links.

Hopelijk spreken we je snel!