Willemijn van Buiten

Informatie

Check In & Check out

Wij werken als een self-serviced Boutique Hotel en geloven dat onze gasten privacy prefereren. Dit betekend dat je via de Lockbox op elk gewenst tijsstip kan inchecken na 15:00 uur. Wil je je spullen al eerder kwijt? Neem dan even contact met ons op dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden! Uitchecken is om uiterlijk 11:00 uur, hierbij kan je de sleutel in de kamer laten liggen. 

Lockbox

Als je naar de deur van Saya Boutique Hotel op de kamp 19 kijkt, is er een lockbox links naast de deur. Om de lockbox te openen, schuif je eerst het klepje naar beneden en toets je de code in die je ontvangt op de dag van aankomst. Druk rechts naast de cijfers de knop naar beneden en de lockbox springt open. 

Clicker

In de clockbox vind je uiteindelijk de clicker (elektronische sleutel) die door op het midden van de witte clicker te drukken de deurknop activeert om open te draaien. Zodra je een piepje hoort kan je de deurknop opendraaien voor 20 seconden. Aan het einde van de gang bevindt zich de kamer die je ook kan openen met de clicker. Op de dag van aankomst ontvang je ook je kamer nummer. 

Parkeren

Q-Park Beestenmarkt
Binnen de Veste 2 
€15,- euro per dag – 3 minuten lopen

Gratis parkeren
Heiligebergerweg rond Alliantie/ de Kandelaar kerk
10 minuten lopen

Reserveer hier

Boek nu bij ons de kamer en geniet van moderne comfort op een fantastische locatie. Of je nu alleen of samen voor zaken of ontspanning komt, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou. Reserveer vandaag nog en ontdek de mooiste bezienswaardigheden en gezellige restaurants in de prachtige stad Amersfoort. 

Willemijn & Sander zullen voor je klaar staan en je verblijf onvergetelijk te maken. Twijfel niet langer en boek nu jouw kamer op booking.com of klik op de knop hier links.

Hopelijk spreken we je snel!