Willemijn van Buiten
image-min

Het verhaal van Sabine...

Sabine zou ik eigenlijk gaan heten. Hoe grappig dat mijn moeder in de allerlaatste minuut ervoor koos om me Willemijn te noemen. Zou toeval bestaan? Omdat deze naam zo’n belangrijke rol heeft gespeeld in een ommekeer in mijn leven?

Mensen die mij kennen ervaren mij als een sterke, zelfverzekerde vrouw. Maar het is niet voor niets dat mijn thema in een coaching sessie ging over zelf zichtbaar durven te zijn. Durven dromen en niet vanuit angst te leven, maar in het diepe durven te springen. Mezelf te durven laten zien en uit te spreken.

Een belangrijke afspraak..

Toen mijn vader 8 jaar geleden heel plots overleed, heb ik hem beloofd om elkaar pas weer te zien als mijn dromen waren uitgekomen. Ik besloot om deze afspraak op mijn pols te laten tatoeëren, zodat ik elke dag herinnerd wordt om mijn droom te gaan leven en te geloven in mezelf.

Mijn grootste droom is om van betekenis te zijn voor anderen. Mensen enerzijds laten inzien hoe mooi ze zijn. Mensen in onze organisatie laten ervaren waar hun talenten liggen en tegelijkertijd gelijke kansen creëren voor vrouwen en meisjes die met een achterstand zijn begonnen en volgens zichzelf niet voldoen aan het perfecte plaatje.

Trots!

Trots ben ik dan ook dat we daarom een samenwerking hebben met Plan International en Dress For Succes. Hier meer over weten kijk dan hier:

Be you, Because you are
BeYouTieFull...

jta-820x1024